Tegelikult pole vahet, kas teha seda suvikõrvitsa või tsukiiniga. Mulle meeldib viimane rohkem, sest koor on õrnem. Niimoodi nad mul kasvavadki. Tavaliselt on suvel nende realiseerimisega probleeme, sest neid on lihtsalt nii palju. Sellel aastal on asi kontrolli all, sest ilmad on külmad.
Vaja on:
üks kobe tsukiini
sinihallitusjuustu
natuke soola
fooliumit
Lõikasin tsukiini viiludeks nagu vorsti. Viilud võiksid olla umbes 1 cm paksused (loodetavasti vorstiviilud siiski nii paksud ei ole). Määrisin kõik viilud mõlemalt poolt kergelt soolaga. Panin igaühele peale viilukese sinihallitusjuustu ning pakkisin iga viilu eraldi fooliumisse. Küpsetasin 180C ahjus 25 minutit. Sama võib vabalt teha ka väljas grilli peal vorstide ja liha kõrval.
Teine versioon, mida ka olen teinud, on aroomisoola ja Rama Creme Bonjouri määrdejuustuga. Tuleb ka hea.