Retsepti sain Anult. Tema omakorda sai selle mõne aasta tagusest Terevisiooni köögist.
Põhi:
- 100g võid
- 1 dl suhkrut
- 1 muna
- 1 dl nisujahu
- 1 dl kartulijahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- ½ dl piima
Täidis:
- 4 – 5 dl rabarberitükke (või õunu või marju)
Kate:
- 50 g võid
- ½ dl suhkrut
- 2 dl kookoshelbeid
- 1 muna
- 1 tl vaniljesuhkrut
Tee nii:
- Vahusta toasoe või suhkruga, lisa vahustades muna. Sega omavahel kuivained ja lisa koos piimaga taignasse. Sega vaid nii palju, et taigen oleks ühtlane.
- Määri ümmargune lahtikäiv 24 cm läbimõõduga vorm rasvainega ja raputa üle kookoshelvestega. Vala taigen vormi, silu pind siledaks ja puista peale rabarberitükid. Küpseta 175* juures 30 minutit.
- Sega omavahel kõik katte ained ja vala rabarberitele. Küpseta veel 15 – 20 minutit, kuni kook on pealt kuldkollane.